Praktijkmedewerkers

De huisartsen in de praktijk zijn T.A.L. Polman, J.A. de Haan, A.E. Dam, S.Rozendal en N.Siemensma. Zij zijn verantwoordelijk voor al het medisch handelen in de praktijk. De huisartsen hebben dagelijks afwisselend spreekuur. Zowel `s ochtends als `s middags zijn er telefonische spreekuren bedoeld voor adviezen en uitslagen.

De assistentes regelen de spreekuren, beantwoorden telefonisch en aan de balie vragen en hebben dagelijks verschillende spreekuren. Op dit spreekuur, waarvoor u een afspraak moet maken, kunt u terecht voor oren uitspuiten, injecties, bloeddruk meten, het maken van uitstrijkjes etc. Tevens houden zij een spreekuur voor patiënten met Diabetes Mellitus.

Marjanne Heeres en Sylvia Wiersma werken als praktijkondersteuner en houden o.a. een spreekuur voor patiënten met astma/COPD, diabetes en hoge bloeddruk. Daarnaast bezoeken zij patiënten met chronische ziekten en geven zij voorlichting over hart- en vaatziekten en stoppen met roken.

Tevens zijn er 2 praktijkondersteuners voor psychische problemen werkzaam in onze praktijk. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar hen.

Zie verder assistentie en praktijkondersteuning